Turktime

'John Wick'in dünyasını anlatan 'The Continental'den ilk fragman!

Dizi doğrudan Winston'ın gençliğine odaklanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
'John Wick'in dünyasını anlatan 'The Continental'den ilk fragman!
Haberler / Kültür
13 Nisan 2023 Perşembe 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Peacock, Eylül ayında yayınlanacak olan “John Wick” prequel ve spin-off dizisi “The Continental”in ilk teaser fragmanını yayınladı.

"The Continental", John Wick serisindeki olaylardan 40 yıl öncesinde geçiyor ve seride Ian McShane tarafından canlandırılan, New York Continental Oteli'nin yöneticisi Winston'ın gençliğine odaklanıyor. Karaktere Colin Woodell hayat veriyor.

1970'lerin New York'unun arka planında geçen dizide hayranlar, sıradan konukların yanı sıra nahoş tipler için bir sığınak yaratan, gelecek vadeden bir suikastçı otel işletmecisi olarak genç Winston'ı bulacaklar. Diziye adını veren otel, John Wick serisinin ilk filminden bu yana hikayede yeri olan bir mekan olarak karşımıza çıktı.

Film serisinde Lance Reddick tarafından canlandırılan Charon karakterinin gençliğine yeni oyuncu Ayomide Adegun hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca; Mel GibsonHubert Point-Du JourJessica AllainMishel Prada, Nhung KateBen RobsonPeter GreeneJeremy BobbRay McKinnonAdam ShapiroMark MusashiMarina Mazepa ve Katie McGrath yer alıyor.

Toplamda üç bölümden oluşacak olan "The Continental"in her bölümünün yaklaşık 90 dakika sürmesi bekleniyor ve tüm bölümler arka arkaya üç gecede yayınlanacak. Greg Coolidge ve Kirk Ward showrunner olarak görev yaparken, Chad StahelskiDerek KolstadBasil IwanykDavid Leitch, Shawn Simmons, Paul Wernick, Rhett Reese ve Erica Lee dizinin yönetici yapımcılığını üstleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime