Turktime

Yönetmen Woody Allen emekli olacağı iddialarını yalanladı

İspanyol gazetesi La Vanguardia'ya verdiği röportajın ardından emekli olacağı haberleri çıkan Woody Allen'ın temsilcisi, çıkan haberleri yalanladı.
ABONE OL
Abone Ol
Yönetmen Woody Allen emekli olacağı iddialarını yalanladı
Haberler / Kültür
20 Eylül 2022 Salı 17:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yönetmen Woody Allen, emekliye ayrılacağı iddialarını yalanladı. Allen, 'Wasp 22' filminden önce La Vanguardia'ya verdiği röportajda bir sonraki filminin son filmi olacağına dair bir ifade kullanmadığını belirtti.

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, yönetmenin emekli olacağı haberi, Allen'ın Avrupa'da çekilecek 'Wasp 22' filminden önce La Vanguardia'ya verdiği ve "İlke olarak benim fikrim, daha fazla film yapmak değil, yazmaya odaklanmak" dediği bir röportajdan çıktı. Allen, Haziran ayında Alec Baldwin ile gerçekleştirdiği röportajında 'bir ya da iki film daha yöneteceğini' ama sinema salonunda film izleme deneyiminin azalması nedeniyle 'heyecanının gittiğini' belirtmişti.

"EMEKLİ OLMAYA NİYETİ YOK"

86 yaşındaki yönetmen adına yayınlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Woody Allen asla emekli olduğunu söylemedi, başka bir roman yazdığını da söylemedi. Sinema deneyimini çok seven biri olduğu için doğrudan veya hızlı bir şekilde dijital yayın platformlarına giden filmler yapmanın onun için eğlenceli olmadığını, bu nedenle film yapmamayı düşündüğünü söyledi. Şu anda emekli olmaya hiç niyeti yok ve 50. filmi olacak olan yeni filmini Paris'te çekmek için çok heyecanlı."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime