Turktime

Yeni Avengers lideri kim olacak?

Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmi The Eternals'ın fragmanı sosyal medyada Avengers'ın yeni liderinin kim olacağına yönelik tartışmayı alevlendirdi. Marvel hayranları kendi seçimlerini mizahi biçimde paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Yeni Avengers lideri kim olacak?
Haberler / Kültür
26 Mayıs 2021 Çarşamba 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Marvel Evreni'nde daha önce belirlenen normların dışına çıkması beklenen Eternals filminde dünyada gizlice yaşayan ve insanlık tarihinin akışının şekillenmesinde rol alan karakterlerin hikayesi beyaz perdeye gelecek. Screen Rant'in haberine göre Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek, Kit Harington gibi yıldızların görüldüğü fragman hayranlar arasında bir dizi tartışmanın açılmasına ön ayak oldu.

Filmin fragmanında Lia McHugh'nun canlandırdığı Sprte, "Kaptan Rogers ve Iron Man artık gittiğine göre sizce Avengers'ı kim yönetecek?" diye soruyor. Richard Madden'in hayat verdiği Ikaris ise, "Onlara ben liderlik edebilirim" diye yanıt veriyor ve yemek masasında oturduğu görülen kahramanlar gülmeye başlıyor.

Fragmandaki bahsi geçen bölümün ardından Marvel hayranları hiç vakit kaybetmeden sosyal medyada kendi lider tercihlerini sıraladı. En absürt seçimler arasında Kermit, Twin Peaks'ten Dougie Jones ve Şişman Thor taklitleri yer alıyordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime