Turktime

Van Gogh sergisinde teknoloji ve sanat birleşti

New York'ta ünlü ressam Vincent van Gogh'un eserlerinin yer aldığı dijital bir sergi açıldı. Sergi, katılımcılarına görsel şölen sunuyor.
ABONE OL
Abone Ol
Van Gogh sergisinde teknoloji ve sanat birleşti
Haberler / Kültür
27 Mayıs 2021 Perşembe 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknoloji, sanat ve müzik dijital Van Gogh sergisinde buluştu. Ortaya büyüleyici görüntüler çıktı. ABD'nin New York kentinde bulunan 70 bin metrekarelik alanda kurulu galeride "Sürükleyici Van Gogh" adlı dijital sergi açıldı.

Sergide dünyaca ünlü ressam Vincent Van Gogh'un "İrisler" ve "Ren Nehri’nde Yıldızlı Bir Gece" tabloları dahil birçok eseri yer alıyor.

Ancak bu kez resimler tablolarda değil dijital ekranlarda. Massimiliano Siccardi'nin sergisinde Van Gogh'un eserleri yerden tavana kadar tüm duvarlara yansıtıldı.

Katılımcıların esere dışardan bakmayıp atmosfere dahil olmasının amaçlandığı sergide son teknolojik imkanlardan yararlanıldı. Renkler ve ışık enstalasyonları müzikle birlikte görsel bir şölen sundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime