Turktime

VakıfBank tarih yazmayı sürdürüyor!

Kadın Voleybolunda Avrupa'da fırtına gibi esen VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, başantrenör Giovanni Guidetti'nin yönetimindeki başarılı grafiğini sürdürüyor.
ABONE OL
Abone Ol
VakıfBank tarih yazmayı sürdürüyor!
Haberler / Spor
24 Mayıs 2022 Salı 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CEV Şampiyonlar Ligi'nde 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayarak başarılarına bir yenisini ekleyen Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı, İtalyan başantrenör Giovanni Guidetti yönetiminde tarih yazmaya devam ediyor.

Sarı-siyahlılar, takımda, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle tamamlanamayan 2019-2020 sezonu ile birlikte 14. sezonunu bitiren 49 yaşındaki İtalyan antrenör idaresinde ulusal ve uluslararası arenada birçok önemli başarıya imza attı.

Kariyerine Volley 2000 Spezzano'da başlayan ve daha sonra İtalya'da Vicenza, Reggio Emilia, Modena ve Chieri gibi ekipleri çalıştıran Guidetti, Bulgaristan, Almanya ve Hollanda kadın milli takımlarında da başantrenörlük yaptı.

Türkiye'de 2017 yılından bu yana A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı da çalıştıran İtalyan başantrenör, 2008-2009 sezonundan beri başında bulunduğu VakıfBank ile toplamda 25 kupa kazanarak ulaşılması güç bir başarı yaşadı.

Türk Hava Yolları'nda forma giyen milli oyuncu Bahar Toksoy Guidetti ile evli olan Giovanni Guidetti, VakıfBank ile 4 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 5 CEV Şampiyonlar Ligi, 7 Türkiye Ligi, 5 Türkiye Kupası ve 4 Türkiye Şampiyonlar Kupası şampiyonluğu gördü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime