Turktime

Torun yapmayan oğullarını mahkemeye verdiler!

Hindistan'da torun yapmayan oğullarını mahkemeye veren bir çift çocuklarının eğitiminden düğün masrafına kadar yaptıkları tüm ödemelerin geri yapılması için dava açtı.
ABONE OL
Abone Ol
Torun yapmayan oğullarını mahkemeye verdiler!
Haberler / Dünya
13 Mayıs 2022 Cuma 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hindistan bu günlerde kendilerine Torun vermediği için oğullarını mahkemeye verip 650 bin dolar tazminat talep eden anne babayı konuşuyor.

Sanjeev ve Sadhana Prasad çifti oğullarına iyi bir eğitim sağlayıp pilot yaptıklarını ve evlendiği zaman ona lüks bir düğün yaparak ellerindeki tüm birikimlerini tükettiklerini iddia ediyor.

'6 YILDIR EVLİ ÇOCUK YAPMAYI PLANLAMIYOR'

Oğullarının ısrarla çocuk sahibi olmak istememesine kızan anne baba şimdiye kadar yaptıkları harcamaların geri ödemesi için mahkemenin yolunu tuttu.

Çift, geçen hafta Haridwar'da bir mahkemeye sundukları dilekçede, oğullarının altı yıldır evli olmasına rağmen bebek yapmayı planlamadığını belirterek "En azından birlikte vakit geçireceğimiz bir torunumuz olursa acımız katlanılır hale gelir." ifadelerini kullandı.

650 BİN DOLAR TAZMİNAT TALEP ETTİLER

Times of India gazetesinin edindiği bilgiye göre çiftin oğullarından talep ettikleri tazminat 50 milyon rupi, yani yaklaşık 650 bin dolar. Bu miktar oğullarının beş yıldızlı oteldeki düğün masrafı, 80 bin dolar değerinde lüks bir araba ve çiftin yurtdışındaki balayının masraflarını içeriyor.

Gazetede yer alan habere göre ebeveynler oğullarının ABD'de pilot eğitimi alması için 65 bin dolar harcadı.

"YALNIZ YAŞADIĞIMIZ İÇİN ZİHİNSEL OLARAK RAHATSISIZ"

Sanjeev ve Sadhana Prasad çifti mahkeme dilekçelerinde tüm birikimlerini tükettikleri için evlerini inşa etmek için kredi çekmek zorunda kaldıklarını ve şimdi çok sıkıntı çektiklerini belirtti ve torun isteğini yeniledi: "Yalnız yaşadığımız için zihinsel olarak oldukça rahatsızız."

Çiftin avukatı Arvind Kumar, dilekçenin 17 Mayıs'ta kuzey Hindistan'daki mahkemede işleme alınacağını söyledi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime