Turktime

Tolgahan Sayışman köpük banyosunda!

Almeda Abazi ve Tolgahan sayışman ailesi Bodrum'da tatilde. Deniz ve güneşin tadını çıkaran aile jakuzide köpük banyosu yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Tolgahan Sayışman köpük banyosunda!
Haberler / Magazin
22 Haziran 2022 Çarşamba 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çocuklarıyla gözlerden uzak bir hayat süren Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman çifti, çocukları Efehan ile Alina'yla birlikte önceki gün Bodrum'da bir otelde tatil sezonunu açmıştı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran ikiliden Abazi, uzun süre suda kalmıştı. Bol bol yüzen ve Bodrum’un mavi sularının tadını çıkaran 30 yaşındaki güzel model, kumda abisi Efehan ile oynayan Alina’nın yanına gelmek istemesi ile kızını kucağına alarak onunla ilgilenmişti.

Kısa bir su sefasının ardından Alina’yı babasına teslim eden Abazi bu kez Efehan ile ilgilenmişti. Efehan ile denizde yüzen Abazi’yi eşi Sayışman telefon ile fotoğrafını çekmişti. 40 yaşındaki yakışıklı oyuncu, denize girmeyi tercih etmeyerek , eşini ve çocuklarını iskeleden izlemekle yetinmişti.

AİLECE JAKUZİ KEYFİ 
Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman adından söz ettiren Almeda Abazi, eşi Tolgahan Sayışman ve çocuklarıyla jakuzide verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Aynı kareyi yakışıklı oyuncu da kendi Instagram hesabından paylaştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime