Turktime

Spielberg’in filminde başrol belli oldu

Ünlü yönetmen Steven Spielberg’in çocukluğunu anlatan ve henüz adı belli olmayan filminde genç oyuncu Gabriel LaBelle, Spielberg’in gençliğini canlandıracak.
ABONE OL
Abone Ol
Spielberg’in filminde başrol belli oldu
Haberler / Kültür
27 Mayıs 2021 Perşembe 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oscar ödüllü yönetmen Steven Spielberg’in çocukluğunu anlatan, yönetmen koltuğunda kendisinin oturduğu, ve senaryo yazımında da yer aldığı filminde başrol belli oldu. İsmi henüz açıklanmayan filmde Spielberg’i genç oyuncu Gabriel LaBelle canlandıracak.

LaBelle, en son 2018’de The Predator adlı yapımla sinemada yer aldı. Genç oyuncu aynı zamanda Showtime’da yayınlanan American Gigolo dizisinde de rol aldı.

Spielberg’in Arizona’da geçen yetişme çağının farklı dönemlerini yansıtacak olan filmde LaBelle, yönetmenin gençliğine hayat verecek. Spielberg, 17 yaşındayken Arizona’da, ilk filmi Firelight’ı çekmiş, ailesinin yardımıyla Phoenix’teki yerel sinema salonunda filmi göstermişti.

Filmde Michelle Williams ve Paul Dano, Spielberg’in ebeveynlerini canlandırırken, Seth Rogen de yönetmenin amcasına hayat verecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime