Turktime

Şeyma Subaşı kendisine yapılanı affetmedi!

Şeyma Subaşı, sosyal medyada kendisine yapılan yorumlar nedeniyle harekete geçti. Şeyma Subaşı, kendi fotoğraflarını kullanarak oluşturulan birden fazla sosyal medya hesabını ihbar etti.
ABONE OL
Abone Ol
Şeyma Subaşı kendisine yapılanı affetmedi!
Haberler / Magazin
10 Ağustos 2022 Çarşamba 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir süredir ayrı olduğu sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkilerine tekrar bir şans tanıyan Şeyma Subaşı, sosyal medyada kendisine yapılan yorumlar nedeniyle harekete geçti.

Şeyma Subaşı, kendi fotoğraflarını kullanarak oluşturulan birden fazla sosyal medya hesabını ihbar etti.

Hesaplarda kendisi hakkında ve kişisel haklarına yönelik çok ağır hakaretler (Avrupalı o... parası olanın metresi) ve montajlı çıplak paylaşımlar yaptıklarını ileri süren Subaşı, kullanıcıların tespit edilip, cezalandırılmasını istedi.

KENDİSİNE YAPILANI AFFETMEDİ

Sabah’ın haberine göre, kolluk kuvvetleri tarafından olayla ilgili inceleme yapıldı.

Sosyal medya hesaplarının sahibi yöneticilerin kimlikleri tespit edildi. Tespit sonrası kadınların evlerindeki dijital materyallere el konuldu.

İncelemede, aynı kadınların ortak olarak birden fazla hesap açtıkları ve bu hesaplara aynı dijital materyaller üzerinden girdikleri, Subaşı, hakkında hakaret paylaşımları yapan hesaba aynı materyaller üzerinden defalarca kez giriş yapıldığı, söz konusu hesapların bilgi ve şifreleri hakkında notlar bulunduğu tespit edildi.

Savcılık, iş birliği içinde hareket eden Cansın K., İlknur R., Yeşim N., Yazgülü T. ve Pınar K. isimli kadınların, Subaşı'na yönelik 'hakaret' suçunu işledikleri iddiasıyla dava açıldı.

5 şüpheli Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. Başlatılan soruşturmada ifadeleri alınan kadın kullanıcılar, hesapları eğlence amaçlı kullandıklarını, olayların bu noktaya geleceğini tahmin edemediklerini beyan etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Şeyma Subaşı, kadınlarla uzlaşmayı reddetti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime