Turktime

Rusya’da tahıl koridoru zirvesi!

Tahıl yüklü gemilerin Ukrayna'dan çıkışı için oluşturulan kırmızı hat kapsamında Türk ve Rus askeri heyetleri Moskova'da bir araya geldi. Toplantı "Yapıcı ve oldukça olumlu havada" geçti.
ABONE OL
Abone Ol
Rusya’da tahıl koridoru zirvesi!
Haberler / Dünya
22 Haziran 2022 Çarşamba 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gıda krizin çözümüne ilişkin Ukrayna limanlarında bekleyen Tahıl yüklü gemilerin tahliyesi için Türk ve Rus askeri heyetleri Moskova'da görüştü.

"Yapıcı ve oldukça olumlu havada" geçtiği bildirilen toplantı sonucunda, sorunun çözümüne yönelik Türkiye, Rusya, Ukrayna ve BM arasında görüşmelerin yapılmasına yönelik bir anlayışın oluştuğu belirtildi.

"YAPICI VE OLDUKÇA OLUMLU HAVADA" GEÇTİ
"Kırmızı hat" diplomasisi kapsamında görevlendirilen Türk ve Rus generaller başkanlığındaki askeri heyetlerin başkent Moskova'da gerçekleştirdikleri görüşmenin "yapıcı ve oldukça olumlu havada" geçtiği öğrenildi.

Başta tahıl yüklü ticari gemilerin Ukrayna limanlarından tahliyesinin ele alındığı toplantıda, sorunun çözümüne yönelik Türkiye, Rusya, Ukrayna ve BM arasında görüşmelerin yapılmasına yönelik bir anlayışın oluştuğu öğrenildi. Bu kapsamda Ukrayna ve BM tarafı ile görüşmeleri müteakip gelecek haftalarda Türkiye'de dörtlü olarak bir araya gelinmesinin beklendiği bilgisi alındı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime