Turktime

Rihanna bomba gibi dönüyor!

Ünlü star Rihanna, Superbowl Halftime Show'unda sahne alacağını duyurdu. Şarkıcı 2019 yılında reddettiği organizasyona bu defa evet demiş oldu. Şarkıcının paylaşımı saatler içinde 5 milyonun üzerinde beğeni aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Rihanna bomba gibi dönüyor!
Haberler / Magazin
26 Eylül 2022 Pazartesi 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Amerika'da büyük yankı uyandıran, her sene milyonlarca kişinin beklediği Super Bowl Devre Arası Şovu, Amerikan Futbol Ligi'nde sezonun şampiyonunu belirlemek amacıyla yapılan bir Amerikan futbolu karşılaşması.

Birçok şireketin en özel reklamlarını verdiği Super Bowl sırasında Amerika'da adeta hayat duruyor. Her sene yıldız şarkıcılar gelenek olarak devre arasında şovlarını sergiliyor ve bu şovlar milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu seneki Super Bowl'a çıkacak isim ise bomba etkisi yarattı.

RIHANNA GERİ DÖNÜYOR
Barbadoslu şarkıcı Rihanna mayıs ayında anne olmuş ve sonrasında müzik faaliyetlerini askıya almıştı. Şarkıcı dünya çapındaki organizasyonda sahne alacağı bilgisini Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

PAYLAŞIMINA MİLYONLARCA BEĞENİ YAĞDI
Amerikan futbol topunu tutarken çekilmiş bir karesini hesabından paylaşan şarkıcı böylelikle 2019 yılında reddettiği organizasyona bu defa evet demiş oldu. Şarkıcının paylaşımı saatler içinde 5 milyonun üzerinde beğeni aldı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime