Turktime

Reha Erdem'in karantina filmi yayında

Korkuyorum Anne, Beş Vakit, Jin ve Koca Dünya filmlerinin yönetmeni Reha Erdem'in korona virüs tedbirleri kapsamında karantina döneminde, Zoom üzerinden çektiği kara komedisi 'Seni Buldum Ya!' dijital platformda seyirciyle buluştu.
ABONE OL
Abone Ol
Reha Erdem'in karantina filmi yayında
Haberler / Kültür
14 Mart 2021 Pazar 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yönetmen Reha Erdem'in yeni tip corona virüs tedbirleri kapsamında karantina döneminde, Zoom üzerinden çektiği kara komedisi 'Seni Buldum Ya!' filmi MUBI platformunda seyirciyle buluştu. Filmin sonunda Reha Erdem'in sinema yazarı Esin Küçüktepepınar ile telekonferans yöntemiyle yaptığı söyleşiye de yer veriliyor.

Erdem, pandemi sürecinin insanların yaşama biçimlerini aniden değiştirdiğini belirterek, "Ben ağır, hantal ekiplerden ve süreçlerden nefret ediyorum. Sinemanın önünde çok büyük bir engel olarak görüyorum. Bu filmle birlikte daha hafif, daha uçarak, daha akarak gitme ihtimalimiz arttı. 'Ekibi 30 kişiye indirebilir miyiz?' diye düşünürken tek başıma kaldım" ifadelerini kullandı.

Oyuncu arkadaşlarına "Projede yer almak ister misiniz?" diye mesaj atınca hepsinden olumlu dönüş aldığını aktaran yönetmen, filmin oyuncularından bazılarıyla daha önce fiziksel olarak tanışmadığını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime