Turktime

Pınar Deniz aileye girdi!

Geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile birlikteliğini ilan eden Pınar Deniz, aileye girdi.
ABONE OL
Abone Ol
Pınar Deniz aileye girdi!
Haberler / Magazin
24 Eylül 2022 Cumartesi 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oyuncu Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, hakkındaki aşk dedikoduları doğrulanmıştı. Çift, iki hafta önce Harbiye Açıkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserine el ele gelmişti. Deniz ile Yıldırım, ardından birlikteliklerini sosyal medyaya taşımıştı.

BİRBİRLERİNİ TAKİBE ALDILAR

Aşkları tam gaz devam eden Pınar Deniz, aileye de girdi. Ünlü oyuncu, Kaan Yıldırım'ın ablası Nilüfer Yıldırım ile sosyal medyadan takipleşmeye başladı.

"EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ!"

Çift, geçtiğimiz günlerde Yılmaz Erdoğan'ın kalemi ve Demet Akbağ’ın performansını buluşturan "Aydınlık Evler"i izlemeye gitmişti.

Gecenin sonunda gazetecilerle sohbet eden Yıldırım ile Deniz'e "evlilik" soruları yöneltilmişti.

Konuyla alakalı konuşan taze aşıklar, "Çok iyi giden bir ilişkimiz var, çok da mutluyuz. Her dakika çekilmek istemiyoruz ama hayatımızı yaşıyoruz ve etkinliklere katılıyoruz. Bizim için her şey çok güzel" açıklamasını yapmıştı.

Daha önce Melike Şahin'in konserinde heyecanlı oldukları görülen çiftten Yıldırım, "Her şey gayet yolunda, keyfimiz çok yerinde…" açıklamasını yaparken, Pınar Deniz ise, "Her şey güzel gidiyor" demişti.

Ardından aşklarını sosyal medyaya taşıyan ikiliden Yıldırım, sevgilisiyle birlikte verdiği bu pozu, "Çok..." notuyla sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Pınar Deniz de Yıldırım ile bu siyah-beyaz fotoğrafını, "Çok kalp..." ifadeleriyle Instagram'dan paylaşmıştı. İkilinin gönderileri takipçileri tarafından oldukça ilgi görmüştü.

"KÖTÜ BİTEN İLİŞKİM OLMADI"

Öte yandan Deniz, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, "Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabi. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor" demişti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime