Turktime

Özcan Deniz evlendi!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olduğu İranlı modacı Samar Dadgar ile nikah masasına oturdu.
ABONE OL
Abone Ol
Özcan Deniz evlendi!
Haberler / Magazin
25 Ocak 2023 Çarşamba 06:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2019'da Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz'in, üçüncü kez evlendiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin 'evlilik' sorularına 'kısmet' yanıtını veren Deniz, yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olduğu İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile nikah masasına oturdu.

tv10’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, çift, yakın dostlarının katılımıyla Zekeriyaköy'deki evlerinde gerçekleşen sade bir törenle birbirlerine 'evet' dedi.

ANNESİ EVLENMESİNİ İSTEMİYORDU

Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz, bu evliliğe karşı çıkmıştı. Kadriye Deniz, "Oğlunuzun evlenmesine sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

“Özcan da duysun bunu; evlenmesini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Kız arkadaşıyla mutluluklar diliyorum. Ama illa nikah masasına mı oturmak lazım? Belki böyle konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir, bilmiyorum. Ama istemiyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime