Turktime

Oktoberfest İstanbul başlıyor!

Müzikseverlerin buluştuğu Oktoberfest İstanbul hosted by The Populist için geri sayım başladı. Oktoberfest İstanbul, müzik ve kesintisiz eğlenceye eşlik eden dopdolu programıyla özlenen festival havasını tüm misafirleriyle paylaşacak.
ABONE OL
Abone Ol
Oktoberfest İstanbul başlıyor!
Haberler / Kültür
15 Eylül 2022 Perşembe 13:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İyi yemek ve iyi eğlencenin adresi Yapı Kredi bomontiada ev sahipliğinde gerçekleşecek Oktoberfest İstanbul hosted by The Populist için geri sayım başladı. Müzikseverlerin buluştuğu festival bu yıl 30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Oktoberfest İstanbul, müzik ve kesintisiz eğlenceye eşlik eden dopdolu programıyla özlenen festival havasını tüm misafirleriyle paylaşacak. Heyecanla beklenen ve bu yıl 6’ncısı gerçekleşecek olan Oktoberfest, The Populist menüsünün güçlü lezzetlerinin yanı sıra ödüllü craft lezzetlerin de sunulduğu unutulmaz bir deneyime dönüşecek. Festivale özel Oktoberfest Tabağı da festival boyunca sunulacak alternatifler arasında yerini alacak.
DJ PERFORMANSLARI OLACAK

Üç gün boyunca Yapı Kredi bomontiada ve Galataport İstanbul The Populist’te festival tutkunlarını ağırlayacak olan Oktoberfest İstanbul, yine sevilen DJ performanslarıyla adından söz ettirecek.  Nadir Duman, Ege&Erc Erb, Hünkar, Murat Beşer ve daha birçok ünlü isim sevilen playlistleriyle festivalin ritmini artıracak.  DJ performanslarına Gezici Bando eşlik edecek. Canlı müzik, yaratıcı atölyeler ve daha birçok sürpriz etkinliklerin de gerçekleşeceği Oktoberfest İstanbul yine unutulmaz bir festival deneyimi yaşatacak.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime