Turktime

Numan Kurtulmuş: Pistlerin en azından bir tanesi korunacak

AK Parti'li Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında Atatürk Havalimanı'nın yıkılarak yerine Millet Bahçesi yapılmasına yönelik planlarla ile ilgili konuştu.
ABONE OL
Abone Ol
Numan Kurtulmuş: Pistlerin en azından bir tanesi korunacak
Haberler / Siyaset
21 Mayıs 2022 Cumartesi 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında Hakan Çelik'in programına konuk olarak merak edilen soruları yanıtladı.

Atatürk Havalimanı'nın yıkılmasına yönelik tartışmalarla ilgili açıklama yapan Kurtulmuş, "Türkiye'de maalesef anlamadan, dinlemeden, istemeyiz diyen bir çevre olduğunu görüyoruz. 3. Havalimanı, Çanakkale Köprüsü, Marmaray gibi her projeye kategorik olarak karşı çıkan bir çevre var. Atatürk Havalimanı bir anlamda taşımacılıkla ilgili bir kısım İstanbul Havalimanı'na taşınmış vaziyette. Olağanüstü durumlar olabilir. Deprem vs, gibi konularda Allah göstermesin. Yapılmış bir hastane var. Dışarıdan gelecek hastalar orada hemen kullanabilir" dedi.

Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"Atatürk Havalimanı'nın uçuşa kapatılacağı doğru değildir. Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar devam ediyor. Pistlerin en azından bir tanesi korunacak. İmara açılacak iddiası yalandır. Bunlar açıklanan projeler..."

FİNLANDİYA VE İSVEÇ'E NATO VETOSU

"Türkiye'nin güvenlik endişesi göz ardı edilemez. İsveç'in terör örgütlerine desteği ortada. Türkiye müzakerelerde yeni bir yöntem izliyor. Güvenlik endişelerimiz açık bir şekilde değerlendirilmeli. Türkiye'nin güvenlik garantisi alması lazım.

Geri adım atması mümkün olmadığı bir noktadayız. Terör saldırıları var, hayattan koparılmış insanlarımız var, büyük bir bedel ödemiş ülkeden, 40 bine yakın vatandaşının hayatını kaybettiği bir ülkeden bahsediyoruz."

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime