Turktime

Miray Daner - Oğulcan Engin ilişkisi ihanet yüzünden mi bitti? Açıklama geldi!

Uzun süredir aşk yaşayan ve evlenmelerine kesin gözüyle bakılan Oğulcan Engin-Miray Daner çiftinden geçtiğimiz haftalarda kötü haber gelmişti. İhanet iddialarıyla sarsılan ilişkinin bitmesinin ardından Miray Daner sessizliğini bozdu.
ABONE OL
Abone Ol
Miray Daner - Oğulcan Engin ilişkisi ihanet yüzünden mi bitti? Açıklama geldi!
Haberler / Magazin
4 Haziran 2023 Pazar 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü oyuncu Miray Daner, Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin ile uzun süredir aşk yaşıyordu.

Ancak evlenecekleri konuşulan, hatta Seda Sayan’ın da onayını alan çiftten, geçtiğimiz haftalarda kötü haber gelmişti.

İHANET İDDİASI

Araları bir süredir bozuk olan Miray Daner ile Oğulcan Engin, kısa süre aşklarını noktaladı. İkili arasındaki ilk kriz, geçtiğimiz aylarda patlak vermişti. Dedikoduya göre, güzel oyuncuya eski sevgilisinden gelen cep telefonu mesajını gören Engin, küplere binmişti.

Genç çift, bu olayın ardından birkaç kere beraber görüntülense de ilişki, hiçbir zaman eskisi gibi olmadı. Miray Daner, geçtiğimiz günlerde de Oğulcan Engin'in Etiler'deki bir mekanda başka bir güzelle kendisine ihanet ettiğini duydu.

Aşkı hemen bitiren Daner, geçtiğimiz günlerde de Engin'in Levent'teki lüks rezidans dairesinden özel eşyalarını aldı. Ancak iddiaya göre öfkesine engel olamayan güzel oyuncu, bu sırada da evdeki bazı eşyaları kırıp ufak çaplı bir hasar yarattı.

Miray Daner, Engin'le yaşadığı rezidansta ayrılıp Zekeriyaköy'deki kendi evine döndü.

SEDA SAYAN ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Miray Daner ve Oğulcan Engin'in ilişkisine, Engin'in annesi Seda Sayan da onay veriyordu.

Seda Sayan müstakbel gelini Miray Daner hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Miray'ı gençliğime çok benzetiyorum. Çok zarif, çok güzel. Oğulcan'la çok yakıştırıyorum. Belli o da çok disiplinli, işine sadık. Bir de oğlak burcu. Bakın kız kayınvalidesi gibi oğlak.

MİRAY DANER SESSİZLİĞİNİ BOZDU

IEmmy’s tarafından düzenlenen ve İstanbul’da ilk kez Ay Yapım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Academy Day için 30 ülkeden gelen televizyon dünyasının önde gelen temsilcileri dün gece gerçekleşen kapanış partisinde Türkiye dizi sektörünün önemli isimleriyle buluştu. Geceye birçok yapımcı, oyuncu, yönetmen ve senarist katıldı.

Miray Daner de geceye katılanlar arasındaydı. Geçtiğimiz haftalarda Oğulcan Engin ile aşk hayatını noktalayan Daner, bu konuda şunları söyledi:

"İlişkimizi sonlandırdık evet doğrudur. Ancak 3. kişilerle hiç bir alakası yok. Biz karşılıklı konuşarak böyle olmasının daha doğru olacağını düşündük. Anlaşarak bir ayrılık kararı aldık."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime