Turktime

Metro saldırganı davasında gelişme

İstanbul Kadıköy-Tavşantepe metrosunda Emrah Yılmaz'ın yargılandığı davada, tutukluluk halinin devamına karar verildi.
ABONE OL
Abone Ol
Metro saldırganı davasında gelişme
Haberler / Güncel
13 Mayıs 2022 Cuma 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz kasım ayında İstanbul Kadıköy-Tavşantepe metrosunda yaşanan olayda sanık Emrah Yılmaz, Sedanur Damgacı ve Nilgün Mihdiye Damgacı'ya bıçak çekip, tehdit ve küfürler yağdırmıştı.

Olay sonrası tutuklanan saldırgan bugün hakim karşısına çıktı.

Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Emrah Yılmaz, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi'yle (SEGBİS) bağlandı. Duruşmada taraf avukatları hazır bulundu.

DELİLLER TOPLANDI

Sanık Emrah Yılmaz yaptığı savunmasında, "Soruşturma aşamasında metrodaki görüntülerim zamanında çözümlenmedi, sadece aleyhime olan deliller toplandı. Daha önceki savunmalarımda belirttiğim üzere olaya tek taraflı bakılmıştır.

"YALAN SÖYLÜYOR"

Ek olarak metrodaki görüntüler çözümlenseydi benim suçsuz olacağım ortaya çıkacaktır. Bir önceki dinlenen mağdur Azize K. doğruları söylememiştir. Olay yerinde birçok insan vardır, sadece tek bir kişi dinlenmiştir. O da benim aleyhime olan şeyleri söylemiştir." şeklinde konuştu.

"TEDAVİ GÖRÜYOR"

Sanık avukatı söz isteyerek, Emrah Yılmaz'ın daha önce anti kişilik bozukluğu tanısı ile tedavi gördüğünü öne sürerek, sanığın sağlıklı bir şekilde karar alamayacağını iddia etti. Sanık avukatı Yılmaz'ın tahliyesini istedi.

Savcı, Adli Tıp Kurumu'ndan sanığın akıl sağlığı yönünden rapor gelmemesini gerekçe göstererek sanığın tutukluluk halinin devam etmesini talep etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime