Turktime

Meteoroloji tarih verip uyardı: Sıcaklıklar düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan hava durumu tahmin raporuna göre, bazı bölgelerde hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak. Birçok ilde kısa süreli, yerel ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Meteoroloji tarih verip uyardı: Sıcaklıklar düşüyor
Haberler / Güncel
22 Haziran 2022 Çarşamba 21:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 23-27 Haziran tarihlerine yönelik hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Buna göre; birçok ilde kısa süreli, yerel ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması beklenmekte.

Bunun yanı sıra MGM tarafından tarih verilerek birçok bölgede hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalacağını bildirildi.

YAĞIŞLAR YEREL VE KUVVETLİ OLACAK

Yağışların cuma günü Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde, cumartesi ise Doğu Karadeniz geneli ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yerel kuvvetli olması beklenmekte.

4 BÖLGEYE UYARI: HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR

Sıcaklıkların, cuma gününden itibaren iç Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'da mevsim normallerinin yer yer altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Devam edecek sağanakların ise öğle saatlerinden sonra ve akşamın ilk saatlerinde kısa süreli, yerel ve gök gürültülü olacağı öngörülmekte.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime