Turktime

Meteoroloji'den 17 il için 'sarı kodlu' uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) güncel hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, yurt genelinde sağanak yağışlar bir süre daha etkisini devam ettirecek. Özellikle Batı ve Orta Karadeniz illeri, yeniden sağanak yağışların etkisine girecek. Meteoroloji, 17 il için 'sarı koldu' uyarı yayımladı.
ABONE OL
Abone Ol
Meteoroloji'den 17 il için 'sarı kodlu' uyarı!
Haberler / Güncel
28 Haziran 2022 Salı 23:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 5 günlük hava tahmin raporuna göre, yurt genelinde etkili olan sağanak yağışlar bir süre daha etkisini devam ettirecek. Kuvvetli yağışların, 1 Temmuz Cuma gününe dek sürmesi bekleniyor. 

5 günlük hava tahmin raporuna göre, yurt genelinde etkisini sürdürmesi beklenen sağanak yağışların özellikle selden etkilenen Batı ve Orta Karadeniz illerinde etkisini devam ettirmesi bekleniyor. 

Kuvvetli yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyaran Meteoroloji, yarın (29 Haziran Çarşamba) için 17 ile 'sarı kodlu' uyarı yayımladı.

SARI KODLU UYARI

Meteoroloji tarafından yarın için sağanak yağış uyarısı yapılarak 'sarı kodlu' uyarı yayımlanan iller şu şekilde: Amasya, Ankara, Bolu, Çankırı, Çorum, Giresun, Kastamonu, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Zonguldak, Bartın, Karabük, Düzce

Meteoroloji'nin yayımladığı 5 günlük hava tahmin raporuna göre İstanbul dahil birçok ilde sağanak yağışın bir süre daha süreceği görülüyor. Hafta sonundan itibaren birçok ilde yağışların etkisini yitirmesi bekleniyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime