Turktime

Meral Akşener: Birinci parti olacağız!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yenikapı'da partisinin yüz bininci üyesi için düzenlenen programda açıklamalarda bulundu. Akşener, İstanbul'da ve Türkiye'de birinci parti olacaklarını belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
Meral Akşener: Birinci parti olacağız!
Haberler / Siyaset
22 Mayıs 2022 Pazar 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti'nin İstanbul Yenikapı'da düzenlediği 100 bininci üye törenine katılan İYİ Parti lideri Meral Akşener, burada yaptığı konuşmada, "Anket sahipleri bu ucube sistemin ilelebet süreceğini söylüyorlardı. İstanbul'da da Türkiye'de de birinci parti olacağız biz" ifadelerini kullandı.

MERAL AKŞENER'İN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR ŞÖYLE:

Allah bizi birbirimize düşürenlerden eylemesin. Düz yollardan ayırmasın. Sizin partiniz nasıl diyorlar ya. Biz demokratik ve kalkınmacı bir partiyiz dedik. Allah bizi tarımla ilgilenenlerin yüzünü güldürenlerden eylesin.'Ben yurt dışında yaşamak istiyorum' diyenler var ya. Allah bize o gençlerin 'Ben ülkemde kalacam, umudum var' demelerini nasip etsin.

"ÜLKENİN ACI HİKAYELERİNİ ANLATTIK"

Bugün burada yüz bin üyemiz var. Allah onlardan razı olsun. Allah bütün bu gayretlerinizi ibadet saysın inşallah.

İlçe, ilçe, il, il gezmeye karar verdik. Bir kayıkçı kavgasına dönmüş olan siyesette kavgaların eksik olmadığı ama dert bilinmediği için de çözümün üretilmediği ülkede değişiklik yapacağız dedik. Ülkenin acı hikayelerini anlattık. Kriz hikayelerini de dinledik. Atanamayan öğretmenin, EYT'nin gece tencere kaynatamayan annenin, Gençlerin annelerinin, babalarının acılarına şahit olduk. Kamuoyunun bilgisine sunduk. Bugün dertler konuşuluyorsa bunun sebebi sizsiniz. Birlikte yaptığımız yoğun çalışmadır.

"HELAL OYLARIYLA ATTAYA GÖNDERİR"

Kul hakkına el uzatanları, aç olanlara hakaret edenleri, Saray'lardan burnunu çıkartmayan Türkiye'nin her bir yerini şatafatla yaşadığını sananları bu millet verdiği helal oylarıyla attaya gönderir.

"BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ"

İstanbul'da birinci parti olacağız biz. Anket sahipleri bu ucube sistemin ilelebet süreceğini söylüyorlardı. İstanbul'da da Türkiye'de de birinci parti olacağız biz. Aradan 4 ay geçti anket sahipleri parlamenter sisteme dönülsün mü? sorusunu sormaya başladılar. Bunu tartıştıran biziz. Sonra anketlerde adını koyduğumuz güçlendirilmiş sistem öne çıkmaya başladı.

"HEPİMİZ İÇİN ÇOCUK OYUNCAĞI"

Sonuç olarak 6'lı masanın sonucu yayınladığımız metin ortaya çıktı. 3 yılın sonunda 6 partinin tamamının onayı ile imzalanmış ise güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmek Türkiye'de birinci parti olmak hepimiz için çocuk oyuncağıdır.

Unutulmuş bir kavramı hatırlatıp, ortaklaştık. Bunun ne olduğunu idrak ettiniz gün aziz millet bu görevi bize verecektir. Bu ucube sistemi göndereceğiz, o irade bizde var. Her zaman ki gibi sandıkta geldiler sandıkta gidecekler.

"SEÇMENİN OYUNU NAMUS BİLECEĞİZ"

İnşallah ben de bu ülkenin pazarlıksız, hakedilmiş Başbakanı olacağım. Biz birinci parti çıkacağız, seçime hazır olacağız, seçmenin oyunu namus bileceğiz. Oya halel getirmeyeceğiz. Seçim yapılacak efendiler. Bu memleketin oyuna el uzatanlara İstanbullu ikinci seçimde gösterdi.

Şimdi onlar düşünsün. Kavga çıkarmak, kutuplaştırmak isteyecekler, iftiralarla pranga vurmaya çalışacaklar uymayacaksınız. Biz hedefe ayarlı top gibi seçimde birinci parti olmak için çalışacağız.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime