Turktime

MHP'de istifa depremi!

MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Av. Tuğçe Karadeniz, Sinan Ateş suikastı konusunda partisinin sürdürdüğü suskunluğa tepki göstererek istifa etti.
ABONE OL
Abone Ol
MHP'de istifa depremi!
Haberler / Siyaset
28 Ocak 2023 Cumartesi 14:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz ay, Ankara'da sokak ortasında öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti hakkında iktidar kanadındaki sessizlik ve bu tutuma tepkiler sürüyor. Olayla ilgili özellikle MHP'ye eleştiriler gelirken, son olarak, partinin Samsun İl Başkan Yardımcısı Av. Tuğçe Karadeniz, partisinin durum karşısındaki sessizliği sebebiyle görevinden ve üyeliğinden ayrıldığını açıkladı.

"GEREĞİNİ YAPIYORUM"

Karadeniz, "partinin takındığı tutumu vicdanen kabul etmesinin mümkün olmadığını" belirterek, cinayet gününden beri partiden bir duruş beklediğini fakat zamanla yapılan açıklamalar sebebiyle, bu beklentinin boşuna olduğunu anladığını ifade etti.

Karadeniz; vicdan sahibi bir insan, hukukçu ve Türk milliyetçisi olmanın gereğini yaptığını ve istifa ettiğini bildirdi.

Kamuoyunun Bilgisine, Saygılarımla...

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime