Turktime

Larin Süper Lig'de kalıyor!

Emre Belözoğlu sansasyonel bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'ın yeni sözleşme için anlaşamadığı Kanadalı golcü Cyle Larin Başakşehir'in yolunu tutuyor.
ABONE OL
Abone Ol
Larin Süper Lig'de kalıyor!
Haberler / Spor
12 Mayıs 2022 Perşembe 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Emre Belözoğlu ile inanılmaz bir ivme yakalayan Başakşehir, transferde de hareketli saatler geçiriyor. Geçtiğimiz gün Francis Nzaba'yı kadrosuna kattığını duyuran Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun talebi doğrultusunda ses getirecek bir transfere daha hazırlanıyor.

EMRE HOCA ÇOK İSTİYOR

Milliyet'in haberine göre Emre Belözoğlu, Beşiktaş 'la yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamayan ve Siyah-Beyazlılardan ayrılacak olan Cyle Larin'in transferi için Başakşehir'e rapor sundu. Emre Belözoğlu'nun talebi doğrultusunda harekete geçen Başakşehir yönetimi, Cyle Larin'le el sıkıştı.

Geçen sezonki çifte kupalı sezonun en önemli mimarlarından olan Cyle Larin bu sezon gözden düşmüştü. 2021-22 sezonunda Beşiktaş formasıyla toplam 36 maça çıkan Kanadalı; 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime