Turktime

Kıvanç Tatlıtuğ paylaştı, sosyal medya yıkıldı!

Beren Saat ile birlikte yıllar sonra aynı projede yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medya hesabından yeni fotoğraflar paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Kıvanç Tatlıtuğ  paylaştı, sosyal medya yıkıldı!
Haberler / Magazin
26 Eylül 2022 Pazartesi 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisinde beraber rol aldığı oyuncu Beren Saat ile yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Netflix için çekilen bir filmde başrol olacak olan iki isim, çekimler için New York'a gittiler. Yıllar sonra bir araya gelen iki isim, bu birleşmeleri ile sosyal medyada heyecan oluşturdu.

KIVANÇ TATLITUĞ DANS ETTİĞİ ANDAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Sosyal medyada son olarak yeni bir fotoğraf paylaşan Tatlıtuğ, dans ettiği andan çekilen bir fotoğrafını takipçilerine sundu. Poz kısa sürede büyük beğeni topladı, sosyal medya yoğun ilgi gösterdi.

Bir çocuk babası olan Kıvanç Tatlıtuğ oğluna Kurt Efe adını vermiş ve bu isim oldukça dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu, daha önce bir iki projede de beraber çalıştığı ve bu sayede tanıştığı stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ ile evli.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime