Turktime

Jose Dominguez: Jesus Fenerbahçe'de başarılı olur!

Fenerbahçe'nin en güçlü teknik direktör adayı konumunda olan Jorge Jesıs için Portekizli çalıştırıcı Jose Dominguez, "Jesus Fenerbahçe taraftarı için Tanrı olur" yorumunda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Jose Dominguez: Jesus Fenerbahçe'de başarılı olur!
Haberler / Spor
24 Mayıs 2022 Salı 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği devam ederken, adaylar arasındaki en kuvvetli isim olan Portekizli Jorge Jesus'la ilgili vatandaşı Jose Dominguez'den dikkat çeken yorumlar geldi.

Gaziantepspor'da Sa Pinto'nun yardımcılığını yapan Dominguez, "Jesus, Fenerbahçe'de başarılı olur! Ancak sadece iyi sonuç yetmez, taraftarlar kaliteli, hücum futbolu da isterler. Ayrıca oyuncuların direkt başkanla konuşabilmesi de bir sorun" ifadelerini kullandı.

"TEKNİK DİREKTÖRÜN İŞİNİ ZORLAŞTIRIYOR"

Dominguez, "Türkiye'de başa çıkması gereken önemli bir konu var. Futbolcuların düşünceleri ve ne dedikleri çok önemli. Birçok oyuncu doğrudan başkanla iletişime geçip, konuşabiliyor. Bu da teknik direktörlerin işini fazlasıyla zorlaştırıyor" dedi.

"FLAMENGO'DA BUNU BAŞARMIŞTI"

Dominguez, "Ayrıca özellikle yabancı hocalar için iyi sonuçlarla başlangıç yapmak ve oynanan futbolun kalitesini artırmak çok kritik. Sadece kazanmaktan bahsetmiyorum, çünkü büyük takım taraftarları kaliteli, hücumu düşünen, rahat gol üreten bir takım istiyor. Jesus, Flamengo'da bunu başarmıştı" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime