Turktime

İstanbul'da indirimli kıyma için kuyruk oluştu

İstanbul Güngören’de tavuk eti ve kıymada kampanya yapan bir kasabın önünde ucuz et almak için vatandaşlar uzun bir kuyruk oluşturdu.
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul'da indirimli kıyma için kuyruk oluştu
Haberler / Ekonomi
20 Mayıs 2022 Cuma 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Güngören’de bir kampanya düzenleyen kasabın önünde oluşan kuyruk, adeta Türkiye’nin geldiği noktayı özetledi. Milli gazetede yer alan habere göre, kıymanın kilosunu 145 TL’den 100 TL’ye, tavuk etinin kilosunu da 47 TL’den 39 TL’ye indiren kasabın önünde ucuz et almak için vatandaşlar uzun bir kuyruk oluşturdu.

VATANDAŞ SAATLERCE BEKLİYOR

Ülkemizde artık görmeye alıştığımız ucuzluk kuyrukları, hane halkının alım gücünün düştüğü seviyeyi gözler önüne seriyor. Kırmızı eti sofrasında hayal edemeyen vatandaş, artık tavuk etinde bile indirim arar hale geldi. Günümüzde vatandaşlar, kasapların yanı sıra marketlerin, fırınların, manavların ve indirim olan herhangi bir mağazanın önünde bütçesine uygun ürün almak için saatlerce bekliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime