Turktime

İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali bu kez dijital

Geçtiğimiz yıl hem dijital hem de fiziksel olarak düzenlenen İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali bu yıl ilk kez sadece dijital olarak okurlarla ekranlarda buluşmaya hazırlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali bu kez dijital
Haberler / Kültür
11 Mayıs 2021 Salı 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali (İTEF) ekibi, edebiyatın, doğduğu coğrafyanın kültürüyle yoğrulup bir bulut gibi ülkeler üzerinde yükseldiğini ve farklı topraklara, farklı okurlara ulaştığını hayal etti ve bu yılki temayı da “Bulutların Üstünde Edebiyat” olarak belirledi. “Bir edebiyat yapıtı mutluluktan uçmanızı sağlayabilir; hatta sizi bulutların üstüne bile çıkarabilir,” sözüyle temayı kucaklayan çocuk kitapları illüstratörü ve yazarı Deniz Üçbaşaran festival için bir görsel hazırladı.

Edebiyatseverler tüm etkinliklere ücretsiz katılabilecek. İTEF’in internet sitesinden konuşmalara kayıt olup ardından kayıtta belirtilen e-posta adresine gelen bağlantı ile Zoom üzerinden etkinliklere katılabilecekler. Simultane tercüme destekli etkinliklerde izleyiciler tüm söyleşileri Türkçe olarak izleyebilecek. İzleyicilerin yazarlara soru sorabilmesini mümkün kılacak olan Zoom katılımı 100 kişiyle sınırlıyken tüm etkinlikler İTEF’in Instagram, Facebook ve YouTube hesaplarından da canlı olarak izlenebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime