Turktime

Inter Miami ve MLS'in Lionel Messi teklifi belli oluyor

PSG'den ayrılan Lionel Messi'nin transferi için MLS'in ligin yayın haklarından bir bölümü yıldız oyuncuya vermeyi düşündüğü ve emekliliğin ardından ligden bir takıma ortaklık teklif edebileceği belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
Inter Miami ve MLS'in Lionel Messi teklifi belli oluyor
Haberler / Spor
7 Haziran 2023 Çarşamba 16:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Paris Saint Germain'de geçirdiği iki sezonun ardından Fransız ekibine veda eden Lionel Messi'nin geleceği netleşmiş değil.

Eski takımı Barcelona'ya dönmekle birlikte Lionel Messi'nin önünde birden fazla seçenek bulunurken MLS ekibi Inter Miami de yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen ekipler arasında yer alıyor.

Athletic'te yer alan haberde Inter Miami'nin bağlı olduğu lig MLS'in de Messi için farklı planlar hazırladığı ifade edildi.

Haberde, ligin yayıncılarından Apple TV+'ın abonelerden elde ettiği gelirin bir kısmını Messi'ye teklif etmeyi düşündüğü belirtildi. Messi'nin MLS'e olası transferinde abone sayısında artış yaşanacağı ve bu sayede izlenmelerin de artış göstereceği kaydedildi.

Ligin ana sponsorlarından Adidas'ın da MLS'le ortak çalıştığı ve bir kar paylaşımı anlaşmasını teklife ekleyebilecekleri ifade edildi. Messi, Adidas'la 2017'de ömür boyu geçerli olacak bir sponsorluk anlaşması imzalamıştı. 1996'dan bu yana ligin sponsorlarından olan Adidas, MLS'le 2030'a kadar sürecek 830 milyon dolarlık bir anlaşma sağlamıştı.

ORTAK TEKLİFİ DE GÜNDEMDE

İsmi açıklanmayan bir kaynağın Athletic'e verdiği demeçte Messi'nin MLS'te oyuncu olarak geçirdiği sürenin ardından ligden bir takıma ortak olabileceği bir seçeneğin de gündemde yer aldığı ifade edildi.

David Beckham, Los Angeles Galaxy ile benzer bir sözleşme imzalamış ve futbolu bırakmasının ardından Inter Miami'de hisse sahibi olmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime