Turktime

İmamoğlu'ndan Kaftancıoğlu açıklaması

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen 9 yıl 8 ay 20 günlük hapis cezasının onanmasına ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
İmamoğlu'ndan Kaftancıoğlu açıklaması
Haberler / Siyaset
13 Mayıs 2022 Cuma 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen 9 yıl 8 ay 20 günlük hapis cezasının onanmasına ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kararı verenlerin bir avuç insan olduğunu söyleyen İmamoğlu, "Bugün verilen kararın altında, İstanbul'un kaybedilmesiyle başlayan ve her gün hukuksuz müdahalelerle devam eden anlayışın bir sonucudur" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu şöyle konuştu:

Kararı veren bir avuç insan. Biz hukukun içinde çok dürüst ve hukukun gereğini yapan, yapmak isteyen yargıçların olduğunu da biliyoruz. Dilerim bu iş sona erer. Kıymetli yol arkadaşım Kaftancıoğlu'nun da ilkeler doğrultusunda siyasi mücadelesini yapıyor. Bugünkü karar, İstanbul'un kaybedilmesiyle başlayan ve her gün hukuksuz müdahalelerle devam eden bir anlayışın sonucudur.

BURSA YERİNE İSTANBUL'DA YAPILACAK

Genel Başkanımız 21 Mayıs'ta halkla buluşmayı Bursa yerine İstanbul'da yapma kararı aldı. Başta Sayın Genel Başkanımızın, hak hukuk adaletin simgesi haline gelmiş Genel Başkanımızın, CHP'nin ve bizlerin yol yürüyüşünün tek amacı bu ülkede eşitliğin, özgürlüğün tesis edilmesidir. Yapılacak miting ve mücadele, en üstün mücadele biçimi olacaktır. Biz başarıya ulaşacağımıza dünden daha fazla inanıyoruz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime