Turktime

İYİ Parti'de sular durulmuyor: Yeni bir genel başkan ile yola devam edeceğiz

İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal, 'Ortak Akıl Platformu' kurulduğunu duyurdu. Baykal, "Önümüzdeki kongrede partimizin kuruluş ilkelerimize bağlı yeni bir kadro ve Genel Başkan adayı ile yola devam edeceğimizi Türk milletine saygı ile duyururuz." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Parti'de sular durulmuyor: Yeni bir genel başkan ile yola devam edeceğiz
Haberler / Siyaset
7 Haziran 2023 Çarşamba 16:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim yenilgisi sonrası partisinde topun ağzına konulan isim oldu.  'Ortak Akıl Platformu' adı verilen yapı bir de açıklama yayınladı. İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal açıklamayı yayınlarken, "Ortak Akıl Platformu' kurulduğunu duyurdu.

"ORTAK AKIL PLATFORMU KURULDU"

Akşener'e karşı taleplerini ileten muhalifler, 'Ortak Akıl Platformu' adı altında bir de bildiri yayınladı. Bildiriyi paylaşan İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal, yeni bir Genel Başkan adayı ve kadro vurgusu yaptı.

"YENİ BİR GENEŞ BAŞKAN ADAYI İLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ"

Baykal bildiriyi yayınladığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Ortak Akıl Platformu kurulmuştur. Taleplerin muhataplarınca dikkate alınacağını ummaktayız. Dikkate alınmaması halinde, önümüzdeki kongrede partimizin kuruluş ilkelerimize bağlı yeni bir kadro ve Genel Başkan adayı ile yola devam edeceğimizi Türk milletine saygı ile duyururuz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime