Turktime

Hollywood'da Atatürk Kültür Merkezi oluşturulması

Hollywood’a Atatürk Kültür Merkezi oluşturulması ve bu Kültür Merkezi bünyesinde her sene 2 önemli etkinlik Töreni Düzenlenmesi.
ABONE OL
Abone Ol
Hollywood'da Atatürk Kültür Merkezi oluşturulması
Haberler / Kültür
24 Mayıs 2022 Salı 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Atatürk Peace Prize (Atatürk Barış Ödülü) Her sene 21 Eylül Dünya Barış Günü ve O gün için Dünya Liderlerine Barış Ödülleri verilmesi. Atatürk Barış Ödülü, Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” ilkesi doğrultusunda Her sene 21 Eylül Dünya Barış Günü ve O gün için Dünya Starlarına ve Dünya Liderlerine uluslararası dostluk ve Barış anlayışı ve iyi niyetin geliştirilmesine hizmet eden kişilere Barış Ödülleri verilmesi.

Kim takdim edilecek? tabiki Hollywoodun önemli Dünya Starları liderlere Ödülleri takdim
edeceklerdir. ve Ödüller Altın Kaplamalı Atatürk Şeklinde olan bir plaket olması çok isabetli
olur!

Ödül alan kişiler aynı şekilde Atatürk Dünya Barış Elçileri olacaklar

Atatürk Culture and Art Award ( Atatürk Kültür ve Sanat Ödülü) Her Sene 15 Nisan Dünya Sanat Günü ve o gün için Hollywood ve Dünya Starlarına Sanat Ödülleri Verilmesi ve bu ilke doğrultusunda dünya Kültür ve Sanatın geliştirilmesine hizmet eden Hollywood starlarına paha piçilmez altın kaplamalı Şeklinde olan ödül verilecektir.bu ödülleri kim taktim edilecek tabiki dünya lideri oraya davet edilecek ve bazı liderler Bu starlara ödül taktim edecektir. 

Bu Önemli Etkinliği hiç Partinin üzerinden Reklam ve çıkar yapılmaksızın tamamen Hükümetin ,Devletimizin ve Anavatanımızın bünyesinde milli bir proje olarak yapılması çok daha uygundur bu önemli Etkinliği profesyonel bir şekilde yapılırsa ülkemiz için çok büyük bir avantaj olur. Burda en büyük görev vatansever ve Atatürk Hayranları olan değerli iş adamlarımıza düşer çünkü burda yardım ve finans önemlidir Bu etkinlik 23 Secimleri Çok önemlidir hem içten hem dıştan! Eğerki bu Etkinkliler Hükümetimiz veya Sayın Cumhurbaşkanımız tarafında kabul görülürse O zaman proffesional bir Ekip ile bu işin alt yapısı çalışmaları yapılacaktır Burda Ektinliğin Plaketi ve Ödül Şekli yetkili kişilerin belirlenmesi lazım Kültür ve Sanat Ödülleri Hep Dünya Starları Alacak Bu ödülleri ise Dünya Liderleri kişiler Bunlara Ödül Taktim edecekler Dünya Barış Ödülleri bir çok Ülkenin Liderleri Alacak Bu ödülleri ise Dünya Starları olan kişiler Liderlere Taktim edecekler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime