Turktime

Hande Yener mest etti!

Ünlü sanatçı Hande Yener, son dönemde şarkılarının yanında sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündeme geliyor. Sahne kostümleri çok kez konuşulan ünlü şarkıcı, son olarak bikinili fotoğraflarıyla büyülemişti. Yener, bu kez derin göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini mest etti.
ABONE OL
Abone Ol
Hande Yener mest etti!
Haberler / Magazin
26 Eylül 2022 Pazartesi 21:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sahne kostümleri ile izleyicinin dikkatini çeken ve tarzıyla çokça konuşulan sanatçı Hande Yene, geçtiğimiz günlerde bikinili pozlarıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, bu kez ceketinin düğmelerini açarak verdiği pozla konuşuldu.

Daha önce pembe parlak sahne kıyafetiyle dikkat çeken isim, giydiği uzun pembe çizmeler ile de çokça beğenilmişti. Tarzıyla adından bahsettiren 49 yaşındaki sanatçı bu kez göğüs dekolteli kombiniyle beğeni aldı.Yener, mavi ceketiyle düğmelerini açarak verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

"BU NE KUSURSUZLUK"

Takipçilerden binlerce yorum ve beğeni yapan poza, bazı takipçiler "Bu ne kusursuzluk", "Türk pop müziğinin gerçek kraliçesi" gibi yorumlarda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime