Turktime

Hande Fırat canlı yayında çıldırdı: Hadi gel bekliyorum!

Hande Fırat'ın sunduğu Gündem'e Dair programı, yine çok konuşuldu. Sosyal medyadan gelen yorumları okuyan Fırat, gelen bir mesajla adeta çıldırdı. "Oraya gelip Hande dahil hepinizi dövesim var." yorumunu okuyan Hande Fırat, konuklardan özür dileyerek tepki gösterdi.
ABONE OL
Abone Ol
Hande Fırat canlı yayında çıldırdı: Hadi gel bekliyorum!
Haberler / Medya
10 Ağustos 2022 Çarşamba 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında DP Genel Başkanı Cemal Enginyurt ile tartışma yaşadıktan sonra Enginyurt'un koruması tarafından darbedilen gazeteci Latif Şimşek, CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gündem'e Dair'e konuk oldu.

"ORAYA GELİP SİZİ DÖVESİM VAR"

Şimşek'in "Enginyurt saldırıyı planladı. Gidip darp raporu aldım, Emniyet'e bıraktım ve şikayetçi oldum" dediği sırada Hande Fırat özür dileyerek araya girdi. Elindeki telefondan sosyal medyadan yapılan yorumları okuyan Fırat, "Oraya gelip Hande dahil hepinizi dövesim var. Bay Kemal'e yumruk atıldığında bıyık altından gülüyordunuz" diye sosyal medyadan gelen yorumu okuduktan sonra deliye döndü.

"HADİ GELSENE"

Fırat, "Bak şimdi bak Allah aşkına. Böyle şeylere çok sinirlenirim. Hadi canım oradan. Kimsin sen? Kim bu adamın adı belli mi? Bak bunların hepsi dava konusu, çok da severim. Gelsene, hadi gel bekliyorum seni her kimsen, hadi gel" ifadelerini kullandı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime