Turktime

Haluk Levent, Ahbap'ın toplam gelirini açıkladı

TÜRMOB'un denetim raporunu ve deprem bölgesinde yaptıkları harcamaları paylaşan Haluk Levent, derneğin tüm gelirinin 2 milyar 994 milyon lira olduğunu açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Haluk Levent, Ahbap'ın toplam gelirini açıkladı
Haberler / Magazin
25 Mart 2023 Cumartesi 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sanatçı Haluk Levent, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremlerden bu yana afet bölgesinde çalışmalarına devam eden ve kurucusu olduğu Ahbap'ın gelirini açıkladı.

"2 MİLYAR 994 MİLYON TL"

Levent, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan TÜRMOB'un denetim raporunu ve deprem bölgesinde yaptıkları harcamaları paylaştı.

"Derneğin tüm geliri 2 milyar 994 milyon" açıklamasını yapan Haluk Levent'in paylaşımları şekilde:

"1) - Denetim raporu 6 -28 Şubat dönemini kapsamaktadır. Tüm dernek gelirimiz 2.994.991.715,49 TL'dir Deprem bölgesi mal/hizmet alımlarına ilişkin nakit çıkışları ise Şubat'ta 409.162.000 TL Mart'ta 361.841.944 TL Mart ayında sözleşmesi olan ve vadesi bekleyen ödeme ise 310.097.786 TL'dir.


2) - Gelen bağışların kalanı için ise ihtiyaç önceliğine göre planlama devam ediyor
Önümüzdeki hafta muazzam bir proje açıklayacağız. Denetimler periyodik aralıklarla devam edecek, derneğimiz Şubat ayı Denetim Raporunu paylaştığı gibi, diğer denetim raporlarını da yakında paylaşacak.

3) - 40 gün içinde gelen bağışların 3 te 1 ini kullandık. Kalan parayı en yakın zamanda sağlıklı ve düzenli bir şekilde kullanacağız. 250'nin üzerinde fatura var ve hepsi denetimden geçti. Yakında da İçişleri Bakanlığı denetimine sunulacak.

4) - Aşağıdaki videoda görebilirsiniz. Ahbap depolarından gün be gün ihtiyaç olan şehirlere sevkiyat yapılmaktadır. İrsaliyesinden teslim tutanağına kadar evraklarımız mevcut.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime