Turktime

Gigi Hadid hayranlarını şaşırttı

Frankies Bikinis markasıyla anlaşan dünyaca ünlü süper model Gigi Hadid, reklam çekimleri için objektif karşısına geçti. Hadid, kalçasını açıkta bırakan tasarımlarla hayranlarını şaşırttı.
ABONE OL
Abone Ol
Gigi Hadid hayranlarını şaşırttı
Haberler / Magazin
11 Mayıs 2022 Çarşamba 18:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gigi Hadid, çekimlerden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü modelin paylaşımlarına milyonlarca beğeni ve yorum yağdı.

Hadid, çekimlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu sektörde geçen on yılın ardından birlikte bir koleksiyon tasarlamak ve çekmek için bir araya gelebilmek gerçeküstü bir andı” ifadelerini kullandı.

GIGI HADID

Dünyanın en tanınmış modelleri arasında yer alan Gigi Hadid, 23 Nisan 1995 tarihinde doğmuştur. Filistinli bir babaylaHollanda asıllı Amerikalı bir annenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

Bella adında bir kız kardeşi, Anwar adında bir erkek kardeşi bulunan Gigi’nin tam ismi Jelena Noura Hadid’dir. The New School’da eğitimine devam ederken, 2011 yılında Img Modellik Ajansı’na kaydolmuştur.

Henüz bebekken Guess şirketinin reklamlarında oynayan Hadid, 2012 yılından itibaren bu markanın yüzü olmuştur. 2014 yılında podyuma çıkan Gigi, Desigual defilesiyle birlikte ün kazanmıştır.

Aynı yıl sevgilisi Cody Simpson’nun “Sufboard” klibinde oynamıştır. 2015 yılında Victoria’s Secret Fashion Show podyumunda yürüyen model, dünyaca ünlü dergilere kapak olmayı başarmıştır.

2015 yılında şarkıcı Zayn Malikle sevgili olan Gigi’nin 2020 yılında bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime