Turktime

Fransız devi resmen Muslera'ya talip!

Fransız ekibi Rennes'in sportif direktörü Florian Maurice Galatasaray kalecisi Fernando Muslera için girişimleri olduğunu söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Fransız devi resmen Muslera'ya talip!
Haberler / Spor
28 Haziran 2022 Salı 16:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes’in sportif direktörü Florian Maurice, 28 yaşındaki Alfred Gomis’in yerine tecrübeli bir kaleci aradıklarını söyledi. L’Equipe’e konuşan Maurice, “Alfred Gomis, önümüzdeki sezon takımın birinci kalecisi olmayacak. Kötü bir sezon geçirmedi ancak bir kaleci aradığımızı ona da söyledik” dedi.

‘TECRÜBELİ BİR KALECİ HEDEFLİYORUZ’
Doğan Alemdar’a güvendiklerini söyleyen Maurice, “20 yaşında ve 1-2 yıl içinde sıçrama yapmasını beklediğimiz bir kalecimiz var. Doğan, belki de gelecekteki birinci kalecimiz olacak. Ancak bizim öncelikli hedefimiz tecrübeli bir kaleci alıp hem Doğan’ın gelişimine yardımcı olmak hem de takımdaki tecrübe eksikliğini gidermek” ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı Fernando Muslera’nın da listelerinde olduğunu söyleyen Maurice, “Fernando Muslera, Yann Sommer ve Steve Mandanda, bu 3 isim de tam olarak kafamdaki profile uygunlar. 3 oyuncu için de bazı girişimlerimiz oldu ve geleceğin neler getireceğini göreceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime