Turktime

Fenerbahçe'ye sürpriz orta saha

Sarı-Lacivertli kulüp dün İstanbul'a getirdiği Yunan futbolcu Pelkas ile anlaşmaya vardı. Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen 26 yaşındaki futbolcu, kendisini Fenerbahçe oyuncusu yapacak imzayı kısa bir süre içerisinde atacak.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'ye sürpriz orta saha
Haberler / Spor
5 Ekim 2020 Pazartesi 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Fenerbahçe,  Pelkas ile her konuda anlaşmaya vardı. 1 saat içinde sözleşme imzalanacak. Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen 26 yaşındaki futbolcu, kendisini Sarı-Lacivertli yapacak olan sözleşmeyi imzalayacak.  Sarı-lacivertli ekip son sezonunu PAOK'ta geçiren ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen Dimitrios Pelkas'ın resmi transferini kısa bir süre içerisinde duyuracak.

BEŞİKTAŞ'A KARŞI OYNADI

PAOK altyapısında yetişen 26 yaşındaki Pelkas, Yunan ekibinde 10 numaralı formayı giyiyor. Bu sezon 8 resmi maçta 2 gole imza atan Pelkas, PAOK formasıyla Beşiktaş'a karşı da görev yapmıştı. Pelkas bugüne kadar Yunanistan Milli Takımı'nda da 15 maça çıktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime