Turktime

Fenerbahçe'ye gelme ihtimali olan Eden Hazard'dan herkesi şaşırtacak karar...

2019 tarihinde Chelsea'den büyük umutlarla Real Madrid'e 115 milyon Euro bedelle transfer edilen Hazard büyük bir hayal kırıklığı yaşatmış ve istediği performansı İspanya'da sergileyememişti. Takımdan ayrıldığını açıklayan Belçikalı yıldıza ülkemizden hem Galatasaray hem de Fenerbahçe talip oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'ye gelme ihtimali olan Eden Hazard'dan herkesi şaşırtacak karar...
Haberler / Spor
7 Haziran 2023 Çarşamba 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eden Hazard'ın Real Madrid serüveni noktalandı. İspanya La Liga'nın dev kulübü Real Madrid, Hazard'ın takımdan ayrılacağını açıkladı.

76 MAÇA ÇIKABİLDİ

Hazard, İspanyol ekibiyle toplamda 76 maça çıkıp 7 gol 12 asist kaydetti. Kötü performansının ardından eleştirilerin odak noktası olan Hazard çareyi Real Madrid'den ayrılmakta buldu.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY...

Ülkemizden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Hazard ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor. Kariyerindeki kötü gidiş nedeniyle psikolojik olarak etkilenen Belçikalı oyuncunun futbola devam etmek istemediği ve kısa süre içinde bu fikrini duyuracağı iddia edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime