Turktime

Fenerbahçe transferi duyurdu

Fenerbahçe kadrosundaki şişkinliği azaltmaya devam ediyor. Sarı Lacivertli ekip Jailson'un Dalian Pro kulübüne transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirildi
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe transferi duyurdu
Haberler / Spor
18 Eylül 2020 Cuma 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe  iç ve dış transferde yoğun bir tempo yaşıyor. Kadrosunu önemli isimlerde takviye eden Sarı-Lacivertli ekip, yeni sezon planlamasında yer bulamayan isimlerle de yollarını ayırıyor. Son olarak Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Jailson'un Çin ekibi Dalian Pro kulübüne transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

KAP'A BİLDİRİLDİ
Fenerbahçe, Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP'a şu açıklamayı yaptı:

"Futbol A Takımı oyuncularımızdan Jailson Marques Siqueira'nın Çin'in Dalian Professional FC kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

Ağustos 2018'de Brezilya ekibi Gremio'dan 4 milyon Euro karşılığında transfer edilen Jailson, Fenerbahçe kariyeri boyunca orta saha ve savunmanın göbeğinde forma giymiş ancak tatmin edici bir performans sergileyememişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime