Turktime

Fenerbahçe'de gündem forvet transferi

Muriç'in ayrılmasının ardından forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de gündemde birden fazla isim var. Ze Luis ile Samatta ise gelmesi en yüksek adaylar.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'de gündem forvet transferi
Haberler / Spor
21 Eylül 2020 Pazartesi 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer şampiyonu Fenerbahçe kadrosuna kattığı 13 isimle ön plana çıktı ve forvet dışında tüm bölgelerdeki eksiklerini kapattı. Takımı güçlendiren ve 42 haftalık uzun maraton için geniş bir kadro kuran Sarı-Lacivertliler'de artık golcü için düğmeye basıldı. Bu konuda yanlış karar almamak adına aceleci davranmayan Kanarya, en doğru isimlere formayı giydirmeyi hedefliyor.

DEENEY BEKLEMEDE

Bu doğrultuda geniş bir forvet listesi hazırlayan Fenerbahçe, Portolu Ze Luis, Aston Villalı Samatta, Valencia'dan Kevin Gameiro, Frankfurt'tan Bas Dost, Udinese'den Stefano Okaka ve Watford'lu Troy Deeney ile ilgileniyor. Adaylar arasından Sarı-Lacivertli formayı giymeye en yakın iki ismin ise Ze Luis ile Mbwana Samatta olduğu öğrenildi. İki isimle olası bir anlaşmazlık durumunda, Deeney için kurulan temaslarda İngiliz oyuncunun transferinin gerçekleşme ihtimalinin de yüksek olduğu gelen haberler arasında.

SON SEÇENEK CİSSE

Gameiro, Bas Dost ve Okaka üçlüsü için yapılan görüşmelerde ise henüz orta yol bulunamadığı belirtildi. Takıma en az iki forvet kazandırmak isteyen yönetim her ihtimali düşünerek bonservisi elinde olan Papiss Cisse'yle de dirsek temasını sürdürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime