Turktime

Fenerbahçe'de Vargas sesleri!

Hücum hattına bir oyuncu daha almak isteyen Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’da forma giyen Matias Vargas’a kanca attı. 25 yaşındaki sol açık için satın alma ve kiralama seçenekleri masada.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'de Vargas sesleri!
Haberler / Spor
28 Haziran 2022 Salı 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Fenerbahçe için önemli bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da forma giyen ve bonservisi İspanyol kulübü Espanyol'da olan Arjantinli yıldız Matias Vargas ile Fenerbahçe'nin ilgilendiği bildirildi. Sol açık mevkinde forma giyen Vargas, Adana Demirspor'da oynadığı futbolla adeta parmak ısırtmıştı. Fenerbahçe'nin Espanyol yönetimi ile temasa geçtiği ve 2 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncunun şartlarının sorulduğu ifade edildi. Bu arada Arjantinli sol açığın da Fenerbahçe'de oynamaya çok sıcak baktığı belirtiliyor. Arjantinli yıldız, geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'un hücum hattında kritik bir rol oynamıştı. Balotelli ve Yunus Akgün ile beraber Demirspor'un hücum hattını güçlendirmişti.

Piyasa değeri 6 milyon Euro civarında olan Vargas ile Başakşehir ve Galatasaray 'ın da ilgilendiği iddia edilmişti. Ancak gelen son bilgilere göre Fenerbahçe, Arjantinli oyuncu için daha çok mesai üreten kulüp durumunda.

VARGAS TEKLİFE SICAK

Adana Demirspor'daki performansıyla dikkat çeken Vargas'ın Fenerbahçe macerasına atılmaya istekli olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime