Turktime

Fatih Terim'den transfer açıklaması: Ben de giderim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başakşehir'i 2-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Terim, açıklamasında, "Galatasaray'a bir fayda gelecekse, ben de giderim." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Fatih Terim'den transfer açıklaması: Ben de giderim
Haberler / Spor
20 Eylül 2020 Pazar 23:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Fatih Terim, "Sonuçtan bağımsız olarak hakem Atilla Karaoğlan ve ekibine tebriklerimi iletiyorum. Etki altında kalmadan iyi maç yönettiler. Daha iyi olabilirdik, daha fazla golleri de bulabilirdik. Oyuncularımı bu özverileri ve fedakarlıkları için kutluyorum.

Neredeyse 48 saatte gelip böyle önemli bir maçı oynamak kolay değil. Galatasaraylıların keyif veren, zevk veren bu mücadeleyi, bu güzel oyunla birlikte görmek istediklerini biliyorum. İnşallah bir an evvel kavuşuruz ama onlara en azından gurur duyacakları bir takım meydana geliyor." dedi.

"BENDE GİDERİM"

Terim, Roma'ya transferi gündemde olan Marcao ile ilgili olarak ise "Eğer  Galatasaray'ın ekonomisine, gidişatına katkıda bulunacaksa, fertlerin önemi yok. Benim de mukavelemden, bonservisimden Galatasaray'a bir fayda gelecekse, ben de giderim." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime