Turktime

Fatih Altaylı yazdı: Soylu’dan vazgeçmek demek, bambaşka bir politika demek!

Gazeteci Fatih Altaylı, "AK Parti bugün hala iktidarda ise bunda Süleyman Soylu’nun payının büyük olduğunu kimse inkar edemez" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Fatih Altaylı yazdı: Soylu’dan vazgeçmek demek, bambaşka bir politika demek!
Haberler / Medya
2 Haziran 2023 Cuma 10:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazeteci/yazar Fatih Altaylı, “AK Parti bugün hala iktidarda ise bunda Süleyman Soylu’nun payının büyük olduğunu kimse inkar edemez” dedi.

İŞTE FATİH ALTAYLI'NIN YAZISI

Niyeyse. Ortalıkta listeler geziyor. Bazıları komik olacak derecede mantıksız. Mesela aynı kabinede hem Mehmet Şimşek, hem Merkez Bankası Kavcıoğlu’nu bakan yapan liste gördüm. Bugünkü zırva ekonomi politikasına gönülden inanan Kavcıoğlu ile bu politikanın süper hatalı bir politika olduğunu ekonomiden bir nebze anlayan herkes gibi farkında olan Şimşek’in aynı kabinede olma ihtimali bana göre sıfırdır. Eğer olursa, çok gülerim ve ülkenin geleceği adına çok endişelenirim.

“Açıkçası içinde Süleyman Soylu’nun olmadığı bir bakanlar kuruluna da çok şüpheyle bakıyorum” görüşünü paylaşan Altaylı, “Ak Parti bugün hala iktidarda ise bunda Süleyman Soylu’nun payının büyük olduğunu kimse inkar edemez. Soylu’dan vazgeçmek demek, bambaşka bir politika demek!” ifadelerini kullandı.

Altaylı şunları kaydetti:

Açık söyleyeyim, son 10 senede Erdoğan kabinelerinde kimin olduğu benim için hiç önemli olmadı. Çünkü kim olursa olsun, politika belirleyici olan Erdoğan’dı. Tüm AK Parti iktidarı boyunca Ali Babacan dışında hiçbir Bakan’ın Erdoğan’ın arzusu ve talebi dışında bir şey yapma ihtimali yoktu. Bu yüzden de kim gelirse gelsin yoğurdu Erdoğan gibi yemek zorunda idi. Ama bugün kabineyi ben de çok merak ediyorum. Adı geçenler arasında iktidarda güvendiğim tek tük isim de var ama yazmam. Yazarsam onlara zarar veririm. Merakım onların yer alıp almaması ile ilgili değil, merakımın nedeni  bu kez hem kabine, hem de şekillenecek parti yönetimi aynı zamanda “Erdoğan sonrası” dönemin de habercisi olacak olması. Bir anlamda “Halefini” bu kabine ve bu parti yönetimi gösterecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime