Turktime

Ezgi Mola'dan bebek müjdesi!

Yıllardır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile geçtiğimiz günlerde sade bir törenle nikah masasına oturan ünlü oyuncu Ezgi Mola, hamile olduğunu açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Ezgi Mola'dan bebek müjdesi!
Haberler / Magazin
25 Mayıs 2023 Perşembe 08:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dört yıldır Mustafa Aksakallı ile birlikte olan Ezgi Mola sessiz sedasız evlilik kararı almıştı. İkili 8 Mayıs'ta sade bir tören yaparak evlenmişti.

Aile ve yakın dostlarının katıldığı nikah töreninde 14 kişi yer almıştı. Çiftin nikah şahitliğini ise; Sinan Engin ve Enis Arıkan yapmıştı.

HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI

Başarılı oyucu, Levent’teki menajerlik ofisine girerken soruları yanıtladı.

Mola, "Evet hamileyim, şu an çok erken. Sağlıkla gelsin" diyen oyuncu, hamileliğin başında olduğunu ve cinsiyeti henüz bilmediğini söyledi.

Ailelerinin hamilelik müjdesini bildiğini ve eşinin çok mutlu olduğunu belirten Mola, "Arkadaşlarımız da sizin sayenizde öğrenecek" dedi.

Geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız nikah masasına oturan Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebek beklediği iddia edilmiş ancak Aksakallı iddiayı yalanlayarak "Zamanı gelince" demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime