Turktime

Elon Musk'a kullanıcı adı şoku!

Twitter CEO'su Elon Musk, kullanıcı adını değiştirdi. İşlemi geri almak isteyen Musk, kurallar gereği şirketin kendi ismine geri dönmesine izin vermediğini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Elon Musk'a kullanıcı adı şoku!
Haberler / Teknoloji
26 Ocak 2023 Perşembe 11:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tesla, SpaceX gibi dünyanın önde gelen teknoloji devlerinin kurucusu ve CEO'su olan Elon Musk, Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasından bu yana servetinin büyük miktarını kaybetti.

Yaptığı uygulamalar, attığı tweetler ve yönetim şekliyle büyük güven kaybı yaşayan Musk, bu kez eğlenceli ancak bir CEO'dan beklenmeyecek bir hareket ile gündeme geldi. 

ADINI DEĞİŞTİREMİYOR

Elon Musk, CEO'su olduğu platformda Twitter adını 'Mr. Tweet' olarak değiştirdi.

Gün boyunca siyaset ve platformun kendisi de dahil olmak üzere çeşitli konular hakkında sık sık tweet atmayı sürdüren Musk, Twitter'ın ismini geri almasına izin vermediğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde, Tesla hissedarları davası sırasında bir avukat yanlışlıkla Elon Musk'a 'Bay Tweet' (Mr. Tweet) demişti. Musk da bunun oldukça doğru olduğunu söylerek şaka yapmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime