Turktime

Elon Musk: Daha fazla soru sordukça endişelerim artıyor

Twitter’ı 44 milyar dolara satın alma anlaşmasının “askıda” olduğunu duyuran Elon Musk’tan kafaları karıştıran bir açıklama geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Elon Musk: Daha fazla soru sordukça endişelerim artıyor
Haberler / Teknoloji
17 Mayıs 2022 Salı 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, satın alma bedelini düşürmenin gündeminde olduğunu söyledi.

Twitter'ı satın almaktan vazgeçebileceği iddialarını reddeden Musk'ın geçen hafta “Şu an platformdaki sahte kullanıcıların hesaplanması sürdüğü için anlaşma geçici olarak beklemede. Bu sahte kullanıcı sayısı toplam sayının yüzde 5'inden daha az” diyerek satışın askıya alındığını açıklaması kafaları karıştırmıştı.

"ENDİŞELERİM ARTIYOR"

Bloomberg'in haberine göre Elon Musk, Miami'de basına kapalı bir etkinlikte yaptığı konuşmada Twitter satışında yeni bir fiyat pazarlığının mümkün olduğunu söyledi. Daha düşük bir fiyatla satışın gündem dışı olmadığını ifade eden Musk, “Bana söylenen bot hesapların sayısını bilmenin bir yolu olmadığı” dedi. Twitter yetkililerinin sahte hesaplar konusunda kendisini yanlış yönlendirdiğini savunan Musk, “Daha fazla soru sordukça endişelerim artıyor” diye konuştu.

Analistlere göre Elon Musk, satışta fiyatı düşürmek için Twitter'daki sahte hesaplardan bu kadar sık bahsediyor. Öte yandan son dönemde yaptığı açıklamalar, Elon Musk'ın Twitter'ı almaktan vazgeçebileceği yorumlarına yol açıyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime