Turktime

Edebiyat Günleri başlıyor

Sarıyer Belediyesi'nin düzenlediği 9. Sarıyer Edebiyat Günleri, 28 Mayıs-5 Haziran’da Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı'nda yapılacak.
ABONE OL
Abone Ol
Edebiyat Günleri başlıyor
Haberler / Kültür
24 Mayıs 2022 Salı 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

9. Sarıyer Edebiyat Günleri başlıyor. Dokuz gün sürecek etkinlikler boyunca edebiyatseverler Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda buluşacak.

400 yazar, 45 yayınevinin katılımıyla gerçekleşecek etkinlik birçok şair, gazeteci, akademisyen, müzisyen ve oyuncuyu ağırlayacak. Şiir ve müzik eşliğinde boğaz turlarının yapılacağı programda bu yıl masal çadırı da kurulacak.

ONUR KONUĞU: TÜRKAN ŞORAY

Etkinlikte, Beyaz Martı Edebiyat Onur Ödülü Latife Tekin’e verilecek, programın bu yıl ki onur konuğu Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray olacak. 9. Sarıyer Edebiyat Günleri, Ceylan Ertem konseriyle sona erecek.

USTA İSİMLER BİR ARADA

Edebiyat Günleri ünlü oyuncuları bir araya getirecek. Özge Özberk, Sinan Tuzcu, Caner Cindoruk ve Bülent Emrah Parlak, etkinliğin ilk günü olan 28 Mayıs’ta ‘Sahneden Edebiyata’ isimli panele katılacak.

Panelin moderatörlüğünü, yazar Gülşen İşeri yapacak. Akademisyen Canan Dağdeviren ‘Bilim ve Özgürlük’ isimli söyleşiyle programda yer alacak.

29 Mayıs Pazar günü de Özlem Gürses, ‘Medyada Neden Başarısız Oldum’ söyleşisiyle etkinliğe konuk olacak.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime