Turktime

Dilan Çiçek Deniz'den sürpriz kutlama!

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz nişanlısı Thor Saevarsson ile birlikteliğinin birinci yılını kutladı.
ABONE OL
Abone Ol
Dilan Çiçek Deniz'den sürpriz kutlama!
Haberler / Magazin
22 Haziran 2022 Çarşamba 08:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Thor Saevarsson, geçtiğimiz yıl aralık ayında Dilan Çiçek Deniz'e, Boğaz'da evlenme teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren ve mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Deniz, bu fotoğrafına, "Evet' dedim!" notunu düşmüştü. Hayranları ise oyuncunun tektaşını sergilediği gönderiye, "Mutluluklar!" yorumları yağdırmıştı.

'HALA ŞOKTAYIM!' 
Ardından Arnavutköy'deki bir mekanda kutlama yemeği gerçekleştiren çiftten Deniz, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" şeklinde konuşmuştu.



ROMANTİK KUTLAMA 
Mutlu birliktelikleri devam eden ve şimdilerde düğün telaşında olan Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson, birlikteliklerinde bir yılı geride bıraktı. Objektif karşısında poz veren çift, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla yıl dönümlerini kutladı.



'SENİ DERİNDEN SEVİYORUM' 
Deniz, sevgilisine "Canımın yarısı ile birinci yıl dönümümüz... Seni gerçekten derinden seviyorum. Ölmeden önce bilmeni istedim" sözleriyle seslendi. Saevarsson da gönderisinde, "Bir yıl ve devam ediyor. Sonsuzluğa ve ötesine..." ifadelerine yer verdi.

Çiftin paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime