Turktime

Devlet Bahçeli'den Muharrem İnce'ye telefon: En kısa sürede görüşelim!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharem İnce, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal'ı ziyaret etti. İnce görüşme sonrası basın açıklamasında MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini aradığını dile getirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Devlet Bahçeli'den Muharrem İnce'ye telefon: En kısa sürede görüşelim!
Haberler / Siyaset
14 Mayıs 2022 Cumartesi 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Demokrat Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal'ı ziyarete giden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"AYIRT ETMEDEN GİDECEĞİZ"

Muharrem İnce, "Gelecek Partisi randevu verdi onlara gideceğiz, Sayın Bahçeli telefonla aradı, 'en kısa sürede görüşelim' dedi ama randevulaşmadık. Kim randevu verirse kimseyi ayırt etmeden gideceğimizi belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN SİYASİ PARTİLERE MEKTUP YAZDIK"

İnce, gıda güvenliği, bitkisel ve hayvansal üretimle ve suyla ilgili rapor hazırladıklarını belirterek, "100 maddelik bir rapor. Bu raporu bütün siyasi partilere anlatmak istediğimizi söyledik ve bütün siyasi parti genel başkanlarına mektup yazdık. Bugün DSP'deyiz, dosyamızı kendilerine ilettik. Kendilerinin de bu konuyla ilgili çalışmalarını aldık" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime