Turktime

Cannes Film Festivali’nin korona protokolleri açıklandı

6-15 Temmuz tarihleri arasında pandemi koşulları altında gerçekleşecek olan 2021 Cannes Film Festivali, katılımcılar için belirlenen Covid protokollerini açıklayan bir plan yayınladı.
ABONE OL
Abone Ol
Cannes Film Festivali’nin korona protokolleri açıklandı
Haberler / Kültür
21 Mayıs 2021 Cuma 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu yıl 6-15 Temmuz tarihleri arasında pandemi koşulları altında gerçekleşecek olan ve “The French Dispatch”, “Benedetta”, “Annette” gibi merakla beklenen yapımları izleyiciyle buluşturması beklenen 2021 Cannes Film Festivali için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Festival yönetimi kısa bir süre önce katılımcılar için belirlenen Covid protokollerini açıklayan bir plan yayımladı.

FilmLoverss‘ın Deadline‘dan aktardığı habere göre, bu protokolde sosyal mesafeyi sağlamak için maske kullanımı gibi zorunlu önlemlerle beraber 7/24 tıbbi hizmet ve testleri gerçekleştirmek için bir COVID-19 tarama merkezinin bulunacağı da yer alıyor. Festival, erişim protokolleri (COVID-19 testleri, sıcaklık kontrolleri vb.) ve kapasite sınırlamaları ile ilgili tüm kararların, hükümet ve yerel makamlardan gelen tavsiyeler doğrultusunda alındığını belirtti.

Festival Direktörü Thierry Frémaux bu yılın ilk aylarında yaptığı açıklamalar sırasında festivalde maske veya diğer kişisel koruyucu ekipmanların olmamasını tercih edeceklerini ve bu sebeple, festivalin belirlenen son tarihine gelindiğinde Fransa’da hala toplu katılım gösterilen etkinliklerde maske takılması zorunlu olursa eğer festivalin sonbahara ertelenmesinin mümkün olabileceğini dile getirmişti. Fakat bunun yerine festival yönetimi gerekli önlemleri alarak etkisini sürdüren pandemi şartlarına ayak uydurmayı tercih etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime